TurvaLine työturvallisuusjalkineet
Korkeimman laadun turvakengät kilpailukykyiseen hintaan

 

Tietoa TurvaLine jalkineista:

– Valmistamme tuotteet Euroopassa laadukkaista materiaaleista
– Työnjälki on laadukas ja viimeistelty
– Tuotantomme on ISO 9001:2008 sertifioitu sekä AQAP 2110 sertifioitu (NATO jalkineiden valmistus)
– Jalkineiden standardin numero osoittaa, että jalkineet on hyväksytty henkilösuojaimiksi ja ne suojaavat testatusti eri vaaroilta. Suojausominaisuudet on merkitty kirjainlyhennelmällä. Useimmat tuotteemme on hyväksytty korkeimpaan SRC-luokkaan eli EN ISO 20345:2011 Lisätietoa…

 

 

TurvaLine Hippo

TurvaLine Hippo

Malli:  Hippo
Koot:  39-47
EN ISO 20345:2011 S1 P SRC

Kulutusta kestävä PU nahka. Tarrakiinnitys. Vuori hengittävä, anti-bakteerinen ja kulutusta kestävää tekstiiliä. PUR ulkopohja, liukumaton ja antistaattinen. Kestää öljyä ja monia kemikaaleja. Sisäpohja on irrotettava antistaattinen ja  antibakteerinen. Materiaali on hengittävä ja kosteutta kestävä. Jalkineessa on teräksinen varvas- ja naulaan astumissuoja.
Täyttää normin EN ISO 20345:2011 S1 P SRC
Suositushinta 118,00 (sis. ALV)

 

 

Turvaline Rhino

Turvaline Rhino

Malli:  Rhino
Koot:  39-47
EN ISO 20345:2011 S1 P SRC

Päällinen kulutusta kestävää PU nahkaa ja veden pitävää tekstiiliä. Nauhakiinnitys. Vuori hengittävää, anti-bakteerista ja kulutusta kestävää tekstiiliä. PUR ulkopohja, liukumaton ja antistaattinen. Kestää öljyä ja monia kemikaaleja. Sisäpohja on irrotettava ja antibakteerinen. Materiaali on hengittävä ja kosteutta kestävä. Jalkineessa on teräksinen varvas- ja naulaan astumissuoja.
Täyttää normin EN ISO 20345:2011 S1 P SRC
Suositushinta 118,00 (sis. ALV)

 

 

Turvaline Jumbo

Turvaline Jumbo

Malli:  Jumbo
Koot:  39-47
EN ISO 20345:2011 S1 P SRC

Päällinen PU nahkaa ja veden pitävää tekstiiliä. Nauhakiinnitys. Vuori hengittävää, anti-bakteerista ja kulutusta kestävää materiaalia.  PUR ulkopohja, liukumaton ja antistaattinen. Kestää öljyä ja monia kemikaaleja. Sisäpohja on irrotettava ja anti-bakteerinen. Materiaali on hengittävä ja kosteutta kestävä. Jalkineessa on teräksinen varvas- ja naulaan astumissuoja.
Täyttää normin EN ISO 20345:2011 S1 P SRC
Suositushinta 127,00 (sis. ALV)

 

 

Lumisaapas

Lumisaapas

Malli: Lumisaapas
Koot: 35-54

Lumitöihin ja talviulkoilijoille meillä on ainutlaatuinen lumisaapas. Puetaan esim. työkengän päälle. Materiaali PU-nahkaa sekä sääriosa vedenpitävää tekstiiliä. PU pohja. Vedenpitävä vetoketju sekä velcro-kiinnitys.
Suositushinta 140,00 (sis. ALV)

Voit tilata tuotteitamme ottamalla yhteyttä meihin tai e-kaupastamme osoitteesta http://turvaline.mycashflow.fi

 

TARJOUSPYYNTÖ/TILAUS


 

Korkeinta laatua ja viimeisimmät normit täyttävät jalkineet, ISO 9001 laatusertifioitu tuotanto.

EN ISO 20345:2011 – Certified safety footwear by TurvaLine. Tämä kansainvälinen standardi määrittelee yleiskäyttöisille turvajalkineille asetettavat perus- ja lisävaatimukset. Varmista ennen tuotteen käyttöä, että sen ominaisuudet vastaavat vaatimuksia. TurvaLinet turvajalkineet on suunniteltu ja valmistettu suojaamaan havaituilta riskeiltä ja ne täyttävät Eurooppalaisen standardin EN ISO 20345:2011 vaatimukset. Standardien mukaan pakollisten perusvaatimusten lisäksi jalkineilla saattaa olla muita ominaisuuksia. Ne osoitetaan jalkineen symboleilla ja luokilla.

Luokka S1:
Suljettu kantaosa
Antistaattiset ominaisuudet
Kannan iskunvaimennus
Öljynkestävyys
Merkintä P:
Koko jalkineessa läpäisyvastus
Merkintä SRC:
Liukastumisen esto keraamisilla laatoilla ja teräslattialla, sekä glyseriinillä

logod